Beauty

Het valt niet te ontkennen; ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking en voorkomen. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht en netjes afgewerkt.

Voor wenkbrauwen die "always on fleek" zijn!

Brow Lamination 

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! De gehele behandeling duurt slechts 30 minuten. Wij maken gebruik van het merk Dyotics.

Inclusief shapen/waxen en verven 45-60 minuten.

Voordelen van Brow Lamination

Het resultaat van deze behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen voor 6 tot 8 weken. Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel rommelig oogt. Met deze behandeling zet je zelfs de meest stugge haren in de juiste richting.

Brow Lamination is niet geschikt wanneer je zwanger bent of in combinatie met antibiotica.

Brow Lamination exclusief verven € 49,95

Brow Lamination inclusief verven € 59,95

Henna Brows

De Henna Brow behandeling is één van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauw make-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

Dyotics Brow Henna is gemaakt van de beste Indiase henna, aangevuld met hoogwaardige pigmenten. Het grote pluspunt is dat de henna niet alleen de haren kleurt maar ook de huid ( tot wel 14 dagen). De haren houden de kleur ongeveer 6 weken.

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen besproken en leg ik uit welke mogelijkheden er zijn. Daarna ga ik over tot het voortekenen van de wenkbrauwen. Hierbij hou ik rekening met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal ik starten met het aanbrengen van de Henna. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped en afgewerkt, zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Een Henna behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Wanneer je niet eerder Henna op je huid hebt gehad raden wij 48 uur van tevoren een patch-test aan (allergietest). Henna bevat een zeer kleine hoeveelheid waterstofperoxide en p-fenyleendiamine (ppd) welke een huidreactie kunnen veroorzaken.

Henna behandeling inclusief shapen € 39,50

Kleine behandelingen

Wij verzorgen ook (kleine) schoonheidsbehandelingen:

Wenkbrauwen epileren (of harsen) € 15,-

Wenkbrauwen of wimpers verven € 15,-

Wenkbrauwen epileren en verven € 25,-

Wenkbrauwen epileren, wimpers en wenkbrauwen verven € 35,-

Harsen bovenlip € 12,50

Harsen kin € 12,50