Audrey van Kooij

VAKOS gediplomeerd schoonheidsspecialist, Nagelstylist en gespecialiseerd in PMU. Eigenaar van Beautysalon AK in Harderwijk.

Ik ben al 30 jaar een ervaren schoonheidsspecialist en nagelstylist. Recentelijk heb ik succesvol de PMU opleiding afgerond waar ik mij heb gespecialiseerd in semi permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier en met de nieuwste technologie en technieken op het gebied van cosmetische pigmentatie kan je bij mij terecht om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Ik werk samen met mijn dochters in onze kleinschalige salon zodat er veel tijd en aandacht is voor de klanten. Ik vind het belangrijk dat klanten goed geïnfomeerd en tevreden na een behandeling de salon verlaten.

Soraya van Kooij

Contentcreator 

Ik heb altijd al een passie en interesse gehad voor beauty en skincare, maar koos er uiteindelijk voor om de commerciële richting op te gaan en haalde een bachelor in communications. Deze twee passies komen mooi samen in mijn functie als contentcreator bij de salon, waar ik zorg voor mooie content voor de website, blogs en social media. Verder ondersteun ik waar nodig. Hierbij kan je denken aan boekhouding, administratie, (web)design en technische ondersteuning.

Sharmaine van Kooij

(S)PMU specialist voor wenkbrauwen 

Ik heb in januari 2022 de Powder Brows opleiding afgerond bij PhiBrows. Met veel passie en enthousiasme maak ik sindsdien klanten blij met de perfecte wenkbrauwen. Naast mijn werk in de salon werk ik als Inkoper/productmanager. Het geeft mij veel energie om mijn passie voor schoonheid te delen en daar klanten blij mee te maken.