PMU

 

PMU staat voor Permanente Make-up. Door middel van een apparaat en een fijn naaldje gevuld met pigment die met snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald. Met dit poedereffect kunnen we de wenkbrauwen en lippen een mooie vorm geven en ze voller laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn bij lippigmentatie tot 3 jaar. Dit is afhankelijk van huidtype. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, meegaand met de laatste trends.

Gemiddeld duurt de permanente make up  behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen, lippen of eyeliner voortekenen. Samen kiezen we de juiste kleur. Indien jij akkoord gaat starten we met de behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van het behandelde gebied. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

 

Powderbrows

Powderbrows is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi- permanente make-up (PMU). Door middel van browmapping bepalen we de vorm en tekenen wij eerst de wenkbrauwen voor. Er zijn verschillende technieken mogelijk met strakke outline of  mooi soft. Wij maken gebruik van LaBina apparaat en pigmenten welke voldoen aan de Europese wetgeving voor pigmenten.

Prijzen:

Powder Brows, inclusief 1 nabehandeling na 6 weken € 350,-

Touch up binnen 6 maanden € 99,-*

Touch up binnen 1 jaar € 175,-*

Touch up binnen 2 jaar € 250,-*

Aparte intake € 35,-

*prijzen zijn voor klanten waarbij de 1e Powder Brows bij ons zijn gezet

 

Eyeliner

Er zijn 3 soorten eyeliner die wij pigmenteren; 

Infralash (wordt in de wimperlijn gezet) € 225,-

Infralash boven en onder € 295,-

Eyeliner of winged eyeliner (brede lijn boven de wimperlijn) € 350,-

Shaded eyeliner (eyeliner boven de wimperlijn met schadend wing) € 375,-

Touch up zijn dezelfde prijzen als bij de powderbrows wanneer de eyeliner door ons is gezet.

 

Lippigmentatie

Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Prijzen lippigmentatie:

Lippigmentatie € 400,-

Touch up binnen 6 maanden € 125,-*

Touch up binnen 1 jaar € 250,-*

Touch up binnen 2 jaar € 300,-*

*voor bestaande klanten

Wanneer de PMU bij een andere salon is gezet zal er eerst een intake  nodig zijn om te bepalen of ik de behandeling uit kan voeren. De prijs van een eventuele behandeling zal in de intake worden afgesproken. (de intake prijs zal dan in mindering worden gebracht).